Кошик пустий

Фотогалерея

  • «Скажи мені, що ти їси, і я скажу, хто ти» ... »- відоме старе повір’я, яке вчить нас ретельніше обирати продукти для нашого щоденного раціону.

  • Фірмовий магазин ТМ "Своє" в 

    м.Київ, вул. Княжий Затон, 4

  • Придбати нашу  продукцію  можна в фірмових магазинах  ТМ "Своє", які знаходяться   в           м .Київ. за адресою: 

    вул. Княжий Затон, 4

    вул. А. Ахматової, 22;

    вул. Ломоносова, 60/5

  • Задля забеспечення якості та свіжості продуктів, ми  щодня постачаємо продукцію в невеликій кількості з ФГ "Парубоче" до фірмових магазинів ТМ "Своє"

     

  • Продукція ТМ "Своє" на вітринах фірмових магазинів. 

  • Правильна і своєчасно проведена первинна обробка зберігає початкові властивості свіжовидоєного молока.

    В нас працюють відповідальні фахівці, які люблять свою справу! 

  • Виробництво сметани, кисломолочного сиру, масла  - грунтується на переробці  окремих компонентів молока, ми використовуємо тільки сучасне обладнання для таких процесів.

  •   Ось такі трактори ми використовуємо для вдосконалення механізованих процесів вирощування та збирання сільськогосподарських культур.

  • Для обробки наших полів ми використовуємо новітню техніку.

  • Природна краса та сила наших полів надихає нас на розвиток господарства та створення нових продуктів для наших покупців. Наші поля розташовані у віддаленості від великого міста, що гарантує екологічну чистоту вирощуваних кормів.

  • Технологія утримання та годівлі розрахована на максимальне використання природних лук і пасовищ. Ми використовуємо тільки власні корми природного походження – це гарантія якості та органічності майбутніх продуктів.

  • Ми використовуємо не тільки новітні технології – але й стародавні методи вирощування тварин. Вільний випас худоби – запорука високої якості та екологічності нашої продукції.

  • Баранина належить до цінних продуктів харчування людини і характеризується добрими смаковими, ароматичними та дієтичними властивостями. Важливою особливістю жиру овець є те, що висока енергетична цінність одночасно поєднується з низьким вмістом холестерину.

  • Правильна технологія годівлі та дбайливе ставлення до ново­народжених телят - основа здоров’я та продуктивності дорослих тварин.

  • Новонароджене ягня, як і немовля, в перші дні життя особливо гостро потребує дбайливого ставлення. Розуміючи це, наші працівники роблять все можливе, аби жодна малеча не залишилася без відповідного догляду.

  • Розведення свійської птиці – найпоширеніше заняття фермерів та селян, яке дозволяє забезпечити родину цінною і дієтичної продукцією – яйцями і м’ясом.

  • Свинарство як галузь сільськогосподарського виробництва забезпечує населення України та багатьох країн світу цінними і життєво необхідними продуктами харчування й наразі залишається однією з найперспективніших в аграрному бізнесі.

  • Утримання корів невеликими групами з диференційованим раціоном годівлі – новітня технологія, яка дозволяє підвищувати ефективність молочного скотарства та зменшує навантаження як на працівників, так і на тварин.

  • Забезпечити необхідну якість виробленого молока сьогодні можуть лише сільськогосподарські підприємства, у яких здійснюється механічне доїння, очистка та охолодження молока.

  • Високотехнологічне обладнання для контролю якості продукції допомагає нашим фахівцям в щоденній роботі. Кожний літр молока обов'язково перевіряється без застосування хімічних реактивів, що забезпечує екологічність вимірюваного продукту.

  • Наша головна мета – це привносити новітні європейські технології виробництва за умови збереження традиційних українських методів вирощування тварин та виготовлення екологічно чистих продуктів.

×
Loading...